Heb je een klas of een klas?

leeg klaslokaal - klas stockfoto's en -beelden

Weet je nog dat je een beginner was? Als je een paar lessen hebt gevolgd, word je misschien overweldigd door de grote hoeveelheid techniek die erbij komt kijken. Misschien had je niet veel vertrouwen en had je het gevoel dat je het allemaal wist vanwege je ervaring. Dit, hoewel noodzakelijk, geeft iemand niet genoeg zelfvertrouwen om van een les te genieten. Immers, "door gewichtheffen lijk je op een bodybuilder."

Of je nu een professionele atleet bent of niet, je zou de lessen die we aanbieden waarderen omdat ze vol leuke en spannende dingen zitten. De instructeurs zijn allemaal erg vriendelijk en attent. Ze zouden je nooit vertellen iets te "observeren", tenzij er iets heel belangrijks is dat je zou moeten opmerken. In plaats daarvan zullen ze proberen je te helpen verbeteren en kunnen ze je zelfs verwelkomen om deel te nemen aan hun lessen.

Sommige van onze lessen zijn fysiek; onze fysieke lessen zijn echter gewoon het leuke gedeelte. Je kunt ook leren hoe je dingen kunt doen als 'vatrollen', 'afronden' en 'op één been staan'. Er zijn ook zelfverdedigingslessen zoals 'Stierenvechten'. De zelfverdediging is het belangrijkste onderdeel omdat je je veilig moet voelen in de wereld wanneer je moet zijn en wanneer je niet bent waar je je veilig voelt.

We gaan allemaal door een fase waarin we niet zeker zijn van onze vaardigheden, vergelijkbaar met hoe jong we zijn en hoeveel we een hekel hebben aan de gedachte aan sporten. Lessen stellen ons in staat een stap voorwaarts te zetten, zelfvertrouwen te krijgen en ons op ons eigen niveau op ons gemak te voelen. Sportschool Sint Maartensdijk

Profiteer van ons zorgzame personeel: we verwelkomen altijd nieuwe leden in de sportschool en als je verder gaat, voel je vrij om vragen te stellen, die op een informatieve manier zullen worden beantwoord. Verwacht echter niet direct een reactie en vergelijk ons ​​personeel niet met dat van een 1up of een bekende beroemdheid. We respecteren en geven om elk lid.