Hoe maak je je dans Dans leuk

Ruimte voor vernieuwing - Dans in de jaren zestig – Theaterkrant

Sommige sprekers hebben het te druk om gastenspreker inhuren als sponsor te werven. Maar als jij of je gastspreker het leuk vindt om te dansen en het leuk vindt om dansdemonstraties te geven, waarom zou je dan geen dansfeestje houden!? Nodig je favoriete dansartiest uit en laat de choreograaf van de performance zien hoe creatief je kunt zijn in het uitnodigen van de maffia om hun eigen passen te maken en ze je presentaties te laten beoordelen.

Je kunt het!

Je kunt zelf aan salsadansen deelnemen. Het is erg interessant en een geweldige manier om fit te blijven en tegelijkertijd een nieuwe vaardigheid te leren. Als je nog nooit hebt leren dansen, kun je je gratis aanmelden voor danslessen op de locatie. We raden u aan een paar sessies achter de rug te hebben voordat u ingewikkelde stappen leert, zoals de profs gebruiken.

Over het algemeen raden we nieuwkomers aan om een ​​dansles te volgen voordat ze kunnen beginnen met lesgeven. De lessen zijn erg duur. Je kunt je ouders vragen om je sessie te sponsoren. De lessen worden gegeven in de meeste particuliere clubs in de stad. Op de locatie is een dansleraar werkzaam die soms bereid is een kleine vergoeding voor een les te bieden om ervoor te zorgen dat de vergoeding teruggevorderd wordt van de sponsors. De instructeurs die ik sprak, willen dat je geniet van dansen en je de basis van de dans willen leren voordat je de kans krijgt om iemand anders les te geven.

De smaak van aReally Good Party

Onze ervaring is dat het belangrijkste de stemming is. Nadat alle lessen zijn gegeven, is het tijd om vertrouwd te raken met de leraar op het werk – ze zijn niet erg begaan met de details van je presentatie, dus het is kort dat je je op je gemak voelt tijdens het omgaan met hen. Daarom wordt geadviseerd om een ​​kleine groepssfeer voor te bereiden voordat de les begint. Je wordt aangemoedigd om over jezelf te praten. De rest van de klas kan wachten tot je klaar bent om ze les te geven. Het is belangrijk dat men bij ieder mens de juiste houding aanneemt. Je wilt de klas het grote voordeel geven van zulke kennislessen over de dans. Je moet proberen ontspannen te zijn.

Een andere leidraad is dat een goed feest bijdraagt ​​aan een goede en feestelijke dans. Nogmaals, het oefenen van bewegingen (zelfs als de basis al is geoefend) brengt je in de juiste stemming voor een feest. Het is veel belangrijker dat u zich goed en gelukkig voelt over de situatie dan dat u goed thuis bent in elk detail. Als je een klas te veel vernietigt om je extatisch te voelen en over jezelf te kunnen praten, helpt dat mensen weg te duwen.

Het is niet aan te raden om op een feest grote delen van de dans op te voeren. Zie het onder ogen, je bent waarschijnlijk de enige met een goede dansachtergrond en die graag danst voor de mooie mensen op het feest. Ik zou je aanraden om wat onderdelen thuis te oefenen voordat je naar een les gaat. Neem gewoon contact op met je dansleraar voor een aanbeveling van een klas die al een geweldige danssfeer biedt.

It is really very hard to teach dance steps and moves when everyone in the class can do them as easily as you can. Make sure that you have a good supply of paper and pen to be ready with before the class starts.

Before class starts you should go around and introduce yourself to the other students. Sometimes you don't even have to do this but if you ask nicely you later get a nice compliment from someone among this group of eager students!

Every student should enjoy and appreciate the lessons learnt by the class. Try to be polite and not to be to old-fashioned. If you present yourself well and show that you all love dancing the try to act the part! Don't worry!! You'll be surprised how much other people admire you for being humble!

Here are a few more pointers that we hope will help:

o Do not feel embarrassed to askThe instructor!! For Ideas on how to strangers if you discussed roleplay with the class – just ask. You are the person asking them so become the role model 🙂

o If new to the class, start slow with small parts of the dance. Everyone has to start from zero – good thing is that you have held other dancing lessons in the past at a higher level. Don't be too proud of yourself if you do a really bad joke and scared the other students or totally botched the dance pattern. It shows how much care you have and that you really try to listen and learn the moves and the teacher's instructions. If that is how you learn, everyone else will pick up pretty quickly.

o Probeer zo vaak mogelijk te dansen. Het is belangrijk om jezelf toe te staan ​​het gevoel en de snelheid van de dans te krijgen en niet verlegen te zijn om voor iedereen en in het algemeen te dansen! Voel de passie, opwinding en veerkracht van dansen! Het zal je veel gelukkiger en zelfverzekerder maken om later (de inpasperiode) te naderen.