The Health Club

Gezondheidsclubs Deze sportschool bevindt zich in de Women Health Club, helder gelegen op 240 Suran. Het is een coole en nette sportschool. De vloer is gemaakt van voornamelijk hygiënisch schoon gras. En laat me je vertellen, het voelt zo goed om te sporten op een schone, comfortabele plek. Ik ben onder de indruk van de vrouwen die hier werken. Hoewel ik soms een vrij licht trainingsschema heb, lijk ik altijd de lunch voor mijn merrieveulens te bestellen. De sportschool, de gymleraar en ik zouden samen lunchen, een of twee van ons tegelijk. Heb jij het in je om te rennen, draaien of fietsen? Het is niet zomaar een sport, maar een gezonde beweging naar een actieve levensstijl waardoor je er goed uitziet en je goed voelt. Ik denk dat de healthclub me helpt bij het samenstellen van mijn oefenprogramma, omdat het me een omgeving geeft om met een instructeur te praten of te onderhandelen, als je wilt. De gezondheidsclub

De gezondheidsclub

Ik kan binnenlopen en met haar praten over mijn programma en haar advies vragen. Voor mij is dat het belangrijkste onderdeel van mijn bezoek aan de sportschool, advies inwinnen en deelnemen aan een spel. We hebben een oefenballet voor lessen van twee uur, gevolgd door een kunstsessie. We doen spinlessen en cardio kickboksen. Begeleide wandelingen zijn belangrijk. Ik denk dat ik een kick krijg van de vraag: "Ben je nog in vorm?" door een geweldige instructeur. Ik denk dat het me nog steeds verbaast hoe snel ik ben gegroeid sinds ik met deze groep begon, hoe laat in mijn leven ik ben en hoeveel mijn trainingsroutine door de jaren heen is veranderd. De healthclub geeft me de kans om meer vrouwen te ontmoeten. Ik deel routines met de leden en kijk hoe ze uitpakken. We stellen doelen voor onze trainingen, stellen doelen voor ons leven. Alles wat we samen doen, draait om dat doel, die ervaring noem ik samen spelen.

 

De sportschool geeft me ook de kans om te zien wat Tai Chi en Pilating allemaal inhoudt. Ik heb altijd al Tai Chi en Pilatus willen leren, en ik ben zo blij dat ik een plek als deze heb gevonden. Voor mij bestaat Tai Chi niet, en ik heb nog nooit een les gevolgd. Ja, ik ging een keer naar een fitnessclub en ze wilden mijn bloeddruk controleren, maar voor zover ik me kan herinneren, is Pilating gewoon een dans. Hoe dan ook, wat ik leuk vind aan naar de healthclub gaan, zijn de mensen. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, een gemeenschap te creëren. Ik heb het gevoel dat ik wat vrienden heb gemaakt. Sommige van de vrouwen met wie ik in de healthclub werk, zijn oudere vrouwen die nog steeds af en toe naar de healthclub gaan. Interessant om op te merken dat een percentage in de groep een beroerte of een hartaanval heeft gehad. Ik vraag me af waarom? In vorm komen en gezond blijven zijn niet de enige voordelen van een groepstraining in de healthclub.

 

Er wordt veel gelachen, net als thuis. Je kunt niet anders dan glimlachen terwijl je de route loopt of een blokje om loopt. Meestal lachen we om de dwaze dingen die we de chauffeurs en fietsers zien doen. Ik moet denken aan de tijd dat ik met mijn jongste dochter in een bocht in het verkeer zat en een vrachtwagenchauffeur bijna zijn vrachtwagen repareerde toen hij door mijn stilstaande voertuig rolde. Het was geweldig. De healthclub helpt me om van mijn vrije dagen te genieten. Het is echt een plezier om hier te sporten. De dienstregeling is flexibel. Het is geweldig om de sportschool in de auto te hebben en op elk moment mee te nemen naar de weg.