10 Things You Need to Know About Weightlifting

vitamins for athletes, top view. vitamins and fish oil capsules. bottle shaker and sports supplements for athletes - shaker' stockfoto's en -beelden

Voordat je daadwerkelijk aan deze training begint, is hier iets dat je moet doen en toch wordt er vaak niet over nagedacht en dan vraag je je af wat er in je hoofd omgaat – je zult dat de hele training in je hoofd doen, hoe hard of hoe moeilijk om jezelf te pushen. Maidak (.com) zette dit op hun lijst van 10 dingen die je goed moet doen in een uur gewichtheffen.

1. Opwarmen: doe wat lichte beenstrekoefeningen, gymnastiekoefeningen of push-ups. Begin niet met gekke gewichten totdat je je spieren goed hebt opgewarmd.

2. Variaties op de basisoefening: focus je erop dat je elke oefening precies zo krijgt als je normaal doet.

3. Maak de training intenser: train de spieren, probeer een paar bewegingen die gek genoeg zijn voor twee dagen per week, of drijf jezelf 60 seconden lang tot het uiterste met de eerste herhaling van elke oefening.

4. Accepteer het "feit" dat je moe wordt: het is een feit dat je geleidelijk aan moe wordt en je gaat vervelen als je de ene oefening meer doet dan de andere. Waarom? Want door te veel en te lang te doen, overtrain je je spieren. Ik raad je aan om twee basissets te doen en een rust van 30 – 60 seconden tussen de sets te nemen.

5. Werk aan je zwakke punten: Ja, je bent al trots en voelt je al tevreden over je vooruitgang, maar vergeet niet dat het trainen van je zwakke punten je gemakkelijk kan vertragen. Besteed ongeveer 90% van je trainingstijd aan je zwakte en geniet van het kijken naar die lijvige jongens die meer gewicht dragen.

6. (Zie je hoe mooi dit klinkt?) Kleed je goed: je romp en je benen minachten terwijl je shirts met een hoge productiviteit draagt, kan je calorieën verminderen en je trainingstijd verbeteren. Vergeet niet je core te strekken terwijl je de echt comfortabele schoenen draagt ​​die je zelf hebt ontworpen.

7. Zoek hulp: probeer een trainingspartner te vinden. Train met ze mee en probeer de oefeningen meerdere keren met één weerstand uit te voeren. U kunt veel sneller meten of u te snel of te langzaam gaat en u veel tijd besparen.

8. Doe je onderzoek: de enige manier om je spel te verbeteren, is door steeds meer te leren over de wetenschap van gewichtheffen. Je kunt massa's informatie over gewichtheffen vinden op internet en in boeken.

9. Ademen: Adem diep in en uit terwijl je aan het trainen bent. Hierdoor kunnen uw spieren zuurstof gebruiken en meer bloed rondpompen terwijl u ademt.

10. Herstel: zelfs de ene minuut na de andere trainen is gunstig voor je lichaam. Neem in plaats van te trainen minstens negentig seconden rust.